Gezocht!

WORD VRIJWILLIGER 

Casa Magnolia zou zonder vrijwilligers simpelweg niet bestaan. Alleen maar door de vele geëngageerde vrijwilligers kunnen we onze verschillende projecten realiseren. 

Iedereen die graag op een of andere manier zijn steentje bijdraagt, is welkom. Of je veel of weinig ervaring hebt, veel of weinig tijd hebt, jong of oud, iedereen die meerderjarig is, kan iets betekenen voor Casa Magnolia en voor gezinnen met een zwaar ziek kind. 

Als vrijwilliger voor de Snoezelmobiel kan je je op verschillende manieren inzetten. We zoeken chauffeurs met rijbewijs C om de Snoezelmobiel heen en terug te brengen. We zoeken begeleiders die uitleg geven aan de gebruikers van de Snoezelmobiel en meerijden met de auto. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die de Snoezelmobiel na gebruik willen poetsen. 

Met elke vrijwilliger hebben we eerst een gesprek en bieden we een korte opleiding aan. Natuurlijk ben je verzekerd en krijg je tonnen respect en waardering van ons en van elk kind dat de Snoezelmobiel gebruikt. 

Heb jij zin om een steentje bij te dragen? Voor de Snoezelmobiel of bij een van de andere projecten? Vul dan het vrijwilligersformulier in we contacteren je zo snel mogelijk.